برگزاری وبینار آموزشی در زمینه گام پنجم مدیریت اپیدمی کووید-19 ( طرح سردار شهید سلیمانی )

برگزاری وبینار آموزشی در زمینه  گام پنجم  مدیریت اپیدمی کووید-19 ( طرح سردار شهید سلیمانی )
در روز سه شنبه بیست و پنجم خرداد ماه 1400 وبینار آموزشی در زمینه گام پنج مدیریت اپیدمی کووید-19 ( طرح سردار شهید سلیمانی ) با همکاری گروه آموزش و اطلاع رسانی و طرح وتوسعه مرکز بهداشت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای مهندس رستمی پورمدیر گروه طرح وتوسعه در زمینه گام پنجم مدیریت اپیدمی کووید-19 با تاکید بر مدیریت واکسیناسیون کرونا و بیمار یابی و رهگیری افراد مشکوک و اجرای شیوه نامه های بهداشتی صحبت نمودند. مهندس رستمی پور عنوان نمودند که مسئولین مراکز روستایی جهت بیمار یابی و افزایش تست از افراد مشکوک برنامه ریزی نمایند سپس  به مسئولین مراکز شهری تاکید نمودند در صورت شناسایی افراد مشکوک به بیماری فرد را به مراکز منتخب کووید-19 ارجاع دهند.سپس خانم گرشاسبی مدیرگروه آموزش سلامت در زمینه استفاده از ظرفیت کانالهای مجازی جهت  آموزش و اطلاع رسانی واکسیناسیون کرونا  ، رعایت شیوه نامه های بهداشتی به سفیران سلامت ،  نظارت بر صحت و سقم مطالب  منتشر شده در فضای مجازی  به تفصیل صحبت نمودند.در ادامه جلسه خانم اقبالی مسئول اطلاع رسانی کرونا در زمینه اهمیت مشارکت و تبادل نظر بین مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت مناطق و استفاده از تجربیات یکدیگردر برنامه مدیریت واکسیناسیون کرونا  صحبت نمودند. در ادامه اقبالی  در خصوص نحوه ی رصد واکسیناسیون  گروه های سنی  ، برنامه ریزی  جهت  4 مرکزشهری که بیشترین  مشکل در عدم برقراری تماس تلفنی را در فراخوان واکسیناسیون کرونا را  داشتند نکاتی را عنوان نمودند. در پایان اقبالی در خصوص اهمیت  مدیریت خدمات رسانی به مادران باردار ، تشکیل جلسات درون بخشی با اعضای تیم سلامت ( پزشک ، ماما، مراقب سلامت و بهورز ) نحوه ی مدیریت مادران باردار ویژه ، افزایش مهارت و اطلاعات مراقبین سلامت ما ما در زمینه مراقبت از مادران باردار مطالبی را مطرح نمودند.