تشکیل وبینار مدیریت گام پنجم کووید-19 جهت مسئولین مراکز شهری و روستایی

کمیته آموزش و اطلاع رسانی اقدام به برگزاری وبینار مدیریت گام پنجم کووید-19 جهت مسئولین مراکز شهری و روستایی در روز پنج شنبه مورخ 10 تیرماه 1400 نمود.

کمیته آموزش و اطلاع رسانی اقدام به برگزاری  وبینار مدیریت گام پنجم کووید-19 جهت مسئولین مراکز شهری و روستایی در روز پنج شنبه مورخ 10 تیرماه 1400 نمود.در ابتدا خانم گرشاسبی مسئول گروه آموزش سلامت  در خصوص آخرین وضعیت رنگ بندی کرونایی  صحبت نمودند. گرشاسبی اظهار داشت با توجه به قرمز شدن استان های همجوار  در معرض مواجهه  با پیک پنجم کرونا هستیم  و 4 شهرستان ثلاث ، صحنه ، دالاهو و روانسر از وضعیت زرد به رنگ نارنجی  تغییر رنگ دادند.لذا می بایست از ظرفیت سفیران سلامت و رابطین سلامت محله ها در آموزش خانواده ها در خصوص رعایت شیوه نامه های بهداشتی  ، تهویه مناسب در فضای بسته بخصوص هنگام استفاده از کولر گازی اهتمام ورزید.در ادامه مسئول آموزش بهداشت به بهره گیری از ظرفیت کانال های مجازی در اطلاع رسانی در مناطق روستایی نیز تاکید نمودند.گرشاسبی عنوان نمود مسئولین می بایست برصحت و سقم نشر  مطالب آموزشی در کانال های مجازی نظارت هوشمندانه داشته باشند. در ادامه خانم اقبالی مسئول کمیته اطلاع رسانی چکیده مطالب مطرح شده  وبینار روز گذشته معاونت بهداشتی را ارائه دادند. اقبالی گفت :در شرایط کنونی نظر به اولویت برنامه واکسیناسیون می بایست مراقبین سلامت و بهورزان  نسبت به فراخوان نوبت دوم سینوفارم بصورت اکتیو عمل نمایند.سپس اقبالی به تشدید نظارت بازرسین بهداشت محیط و حرفه ایی بر رعایت پروتکل های بهداشتی در امکنه تهیه و توزیع مواد غذایی و واحد های خدماتی ، تشدید بیمار یابی ، رهگیری  و آموزش و اطلاع رسانی در زمینه زدن ماسک تاکید نمودند. اقبالی عنوان نمود به منظور فرهنگ سازی رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انتقال اطلاعات به اعضای خانواده می بایست روی مادران برنامه ریزی نمود.در پایان مسئول اطلاع رسانی کرونا بر ضرورت ارائه مراقبت های ضروری به مادران باردار و کودکان زیر 5 سال تاکید نمودند.

وبینار 400-4-10 5
وبینار 400-4-10 3