آغاز واکسیناسیون معلمان از امروز در کرمانشاه

در تاریخ دهم مرداد ماه 1400 آیین واکسیناسیون فرهنگیان استان کرمانشاه علیه بیماری کووید -19 برگزار گردید.

در تاریخ دهم مرداد ماه 1400 آیین واکسیناسیون فرهنگیان استان کرمانشاه علیه بیماری کووید-19 با حضور رئیس مرکز بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه  در محل هنرستان صنایع شیمیایی ناحیه یک کرمانشاه واقع در فرهنگیان فاز یک برگزار گردید. مدیر کل آموزش و پرورش کرمانشاه  امروز (۱۰ مرداد) در این مراسم با بیان اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا و گذشت ۱۹ ماه، بخش عمده آموزش دانش آموزان به صورت غیر حضوری و مجازی انجام و روند آموزش تعطیل نشده است، گفت: با توجه به تاکیدات صورت گرفته و سناریوهای پیش بینی شده، آموزش حضوری و بازگشایی مدارس، اولویت ستاد کرونای کشور است.دکتر یزدان پناه اعلام کرد: بر همین اساس واکسیناسیون فرهنگیان در اولویت ستاد کرونای قرار گرفت و مقرر است تا پایان شهریورماه کلیه فرهنگیان در بخش های مختلف، دو مرحله واکسن را دریافت نمایند.
معلمان 9
معلمان 8