برگزاری کمیته شهرستانی واکسیناسیون کرونا

برگزاری کمیته شهرستانی واکسیناسیون  کرونا
در روزدوشنبه یازدهم مرداد ماه کمیته شهرستانی واکسیناسیون کرونا با حضور آقای دکتر طلوعی و اعضای کمیته شهرستانی در دفتر ریاست برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای د کتر طلوعی هدف از برگزاری این جلسه را  برنامه ریزی جهت واکسیناسیون گروه های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت شامل  اساتید دانشگاه ها ، زندان ، قضات ، ناوگان حمل و نقل و  خبرنگاران  عنوان نمودند. در ادامه  آقای مهندس رستمی پور مسئول گروه گسترش  گزارشی از هماهنگی های بعمل آمده بین بخشی با مراکز آموزشی و دانشگاهی  ، اداره دادگستری  ، ناوگان حمل و نقل  ، اداره زندا ن هاو اداره ارشاد اسلامی جهت ایجاد زیر ساخت مناسب به منظور واکسیناسیون گروه های هدف را ارائه دادند. در پایان شرکت کنندگان در خصوص نحو ه ی فعالیت  پایگاه های  تجمیعی واکسیناسیون ویژه گروه های هدف با یکدیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.
کوید 19 3
کوید 19 2