جهت رفاه حال همشهریان گرامی سه پایگاه تجمیعی واکسیناسیون بصورت دو شیفته فعال گردیدند.

مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با همکاری بسیج جامع پزشکی ، سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه و بسیج عشایری استان اقدام به فعال نمودن شیفت عصر سه پایگاه تجمیعی نمودند.

این مراکز در دوشیفت صبح و بعد از ظهر ( صبح ها از ساعت 8 صبح لغایت 13/30 و عصر ها از ساعت 15 لغایت 19) آماده ارائه خدمات واکسیناسیون به شهروندان گرامی می باشند  آدرس این سه  پایگاه به شرح ذیل می باشد:

پایگاه تجمیعی واکسیناسیون  کووید-19 خلیج فارس:

آدرس :  چهار راه سیلو – جنب اداره غله – استخر خلیج فارس- سالن فوتسال

پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید-19 حضرت خدیجه کبری س:

آدرس : خیابان بهداری – انتهای بلوار آسایش- جنب دبیرستان شهید  یزدان بختیاری

سایت خودرویی  واکسیناسیون کووید-19 استادیوم 15 خرداد :

جنب پارک شاهد – استادیوم ورزشی 15 خرداد