برگزاری وبینار بررسی روند واکسیناسیون گروه های سنی مناطق روستایی

در روز یکشنبه چهارم مهر ماه 1400کمیته واکسیناسیون شهرستانی مرکز بهداشت اقدام به برگزاری وبینار بررسی روند واکسیناسیون گروه های سنی جهت مسئولین مراکز روستایی نمودند.

در ابتدا خانم اقبالی مسئول کمیته آموزش و اطلاع رسانی ، بر ضرورت افزایش پوشش واکسیناسیون جهت پیشگیری از  پیک ششم کرونا مطالبی را عنوان نمودند. در ادامه اقبالی بر برقرای مانیتورینگ روند پوشش واکسیناسیون گروه های سنی  در مراکز روستایی بصورت روزانه ، ، تشکیل جلسه مدیریت واکسیناسیون کرونای  در مراکز روستایی بصورت مستمر  وجلب همکاری بین بخشی وتقویت برنامه های  آموزش و اطلاع رسانی تاکید نمودند. در ادامه آقای مهندس جلیلیان مسئول گروه فناوری در خصوص خطاهای سامانه سیب  بصورت مبسوط  مطالبی را آموزش دادند و در پایان مهندس جلیلیان بر ضرورت برنامه ریزی جهت افزایش واکسیناسیون در مناطق روستایی تاکید نمودند.