تشکیل جلسه بین بخشی مدیریت واکسیناسیون شهرستانی کرونا در محل فرمانداری

تشکیل جلسه بین بخشی  مدیریت واکسیناسیون شهرستانی کرونا در محل فرمانداری
در روز سه شنبه مورخ 18 آبانماه 1400 جلسه بین بخشی مدیریت واکسیناسیون شهرستانی کرونا در محل فرمانداری با حضور فرماندار شهرستان کرمانشاه و دکتر طلوعی و اعضای کمیته واکسیناسیون شهرستان با هدف افزایش پوشش حداکثری واکسیناسیون برگزار گردید.

به گزارش کمیته آموزش و اطلاع رسانی در روز سه شنبه  مورخ 18 آبانماه  1400 جلسه بین بخشی  مدیریت واکسیناسیون شهرستانی کرونا در محل فرمانداری  با حضور آقای رنجبر فرماندار شهرستان کرمانشاه و دکتر طلوعی و اعضای کمیته واکسیناسیون شهرستان با هدف افزایش پوشش حداکثری  واکسیناسیون برگزار گردید. دکتر طلوعی هدف از برگزاری این جلسه را تشریک مساعی در زمینه برنامه ریزی در راستای  اولویت های واکسیناسیون کرونا در شهرستان عنوان نمودند. دکتر طلوعی اظهار داشت  در حال حاضر به منظور افزایش پوشش واکسیناسیون نیاز است در 6 حوزه فعالیت نمود.این  6 حوزه شامل: مدارس و دانشگاه ها ، صنوف و صنایع ، ادارات و سازمان ها  ؛ مناطق روستایی ، مناطق کم برخوردار و حاشیه نشین و اطلاع رسانی و ترویج فرهنگ واکسیناسیون در جامعه می باشد . در ادامه آقای رنجبر فرماندار شهرستان کرمانشاه عنوان نمودند در حال حاضر نیاز به یک نهضت فراگیر و همه گیر واکسیناسیون در سطح جامعه داریم . تا با تشریک مساعی شاهد ایمنی جمعی در جامعه باشیم و  به منظور عملیاتی نمودن 6 الویت مطرح شده  نیاز است جلساتی با قید فوریت  با بخشداران و شورای اداری در طی هفته جاری تشکیل گردد.