تشکیل جلسه مدیریت واکسیناسیون کرونا

در روز پنج شنبه مورخ بیست وهفتم آبان ماه 1400 کمیته شهرستانی مدیریت واکسیناسیون کرونا در دفتر ریاست مرکز بهداشت با حضور اعضای کمیته شهرستانی به ریاست آقای دکتر طلوعی تشکیل گردید.

در این جلسه ابتدا مصوبات جلسه قبل مورد بررسی قرار گرفت . سپس آقای مهندس جلیلیان گزارشی از روند واکسیناسیون شهرستان را ارائه دادند. در ادامه آقای دکترطلوعی در خصوص راهبردهای عملیاتی  واکسیناسیون  در سطح شهر و روستا صحبت نمودند . در ادامه رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به نقش  سفیران دانش آموزی در تشویق و ترغیب همکلاسی ها به انجام واکسیناسیون  تاکید نمودند.دکتر طلوعی گفت :  دانش آموزان  با زبان ساده  می‌توانند  اطلاعات را به همکلاسی های خود منتقل  کنند حتی این اطلاعات به خانواده ها منتقل می شود که این مهم  بسیار ارزشمند و تاثیر گذار است .
کوید 19 3
کوید 19 2