برنامه آموزشی درخصوص سامانه بازرسی سامح درمرکز بهداشت برگزار گردید.

در این جلسه مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری کرمانشاه و کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای حضور داشتند.
درتاریخ 18 آذر   ماه 1400 ، برنامه آموزشی در خصوص "سامانه کشوری مدیریت بازرسی سلامت محیط وکار" (سامح)جهت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری کرمانشاه و کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز شهری ،درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با رعایت اصول و پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کرونا  و رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا سرکار خانم مهندس عسگری  کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای مرکز بهداشت در رابطه با درخصوص سامانه کشوری مدیریت بازرسی سلامت محیط و کار (سامح)  بحث نمود وبر لزوم همکاری مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت در امردستور بازرسی واحدهای کارگاهی وصنعتی ونظارت برمراحل تاییدبازرسی ها وصدور اعلام نواقص واخطار برای آنها،مطابق راهنمای سامانه سامح  بحث نمود.
درادامه آقای  مهندس بشارتی کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت ، در خصوص " سامانه کشوری مدیریت بازرسی بهداشت محیط وکار (سامح)"  و چگونگی ویرایش اطلاعات واحدهای موجود دراین سامانه  ،  فرآیند ثبت بازرسی ها وانجام اقدامات قانونی و .... ،نحوه ثبت کارگاه/امکنه جدید توسط صاحب صنف ،نحوه ثبت کارگاه/امکنه جدید توسط بازرس، نحوه ثبت موقعیت جغرافیایی واحدها ،نحوه تعریف زیرمجموعه برای کارگاه/امکنه ، نحوه ویرایش کارگاه/امکنه توسط بازرس ،نحوه فعال/غیرفعال کردن کارگاه/امکنه در سامانه بازرسی سامح  به بحث پرداخت.

آموزش سامانه سامح بهداشت حرفه ای