تشکیل جلسه خانه مشارکت شهرستان

تشکیل  جلسه خانه مشارکت شهرستان
در روز شنبه مورخ 27 آذر ماه 1400 جلسه خانه مشارکت شهرستان کرمانشاه با حضور اعضاء و تیم کارشناسی مرکز بهداشت شهرستان تشکیل گردید.

در روز شنبه مورخ 27  آذر ماه  1400جلسه خانه مشارکت شهرستان با حضور اعضا تشکیل گردید در این جلسه مهندس رستمیان  کارشناس مسئول گروه بهداشت روان در خصوص اختلال روانپزشکی افسردگی و اورژزانس  روانپزشکی (خودکشی) و تاثیر کرونا در افسردگی افراد به تفصیل صحبت نمودند و در ادامه خانم اقبالی به اهداف خانه مشارکت ،نقش همبستگی جامعه در افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا بخصو ص در مناطق کم برخوردار  مطالبی را ارائه دادند.  سپس خانم فتاحی کارشناس مسئول مشارکت های اجتماعی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه به تشریح  نقش تشکل های مردمی پرداختند . خانم فتاحی گفت : هدف از تشکیل تشکل های مردم نهاد  پی گیری مطالبات مردمی می باشد و این تشکل ها پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند . کارشناس مشارکت های اجتماعی افزود  افرادی می بایست در خانه مشارکت عضو شوند که بصورت داوطلبانه و دارای روحیه مسئولیت پذیری  باشند . در ادامه ایشان به نقش کانون های سلامت محلات پرداختند فتاحی اظهار داشت مشکلات در سطح محلات توسط اعضای کانون سلامت محلات  وضعیت سنجی می شود سپس اولویت بندی می گردد و در مواردی که حل آن از ظرفیت محلات خارج باشد به دبیرخانه مشارکت جهت پی گیری ارجاع داده می شود .در ادامه خانم فتاحی افزودند جهت توانمند نمودن خانه مشارکت بایستی از ظرفیت کلیه تشکل ها و صنوف بهره جست .تا از این هم افزایی  بتوان تمام اموری که به سلامت در جامعه وابسته است را پی گیری نمود .در پایان جلسه شرکت کنندگان به بحث  و تبادل نظر در خصوص شرح وظیفه خانه مشارکت پرداختند.

جلسه مشارکت 400-9-27 10
جلسه مشارکت 400-9-27 9