تشکیل کمیته مدیریت واکسیناسیون کرونا

در روز یکشنبه مورخ 5 دیماه 1400 کمیته مدیریت واکسیناسیون شهرستان با حضور دکتر طلوعی و اعضای کمیته شهرستانی در دفتر ریاست مرکز بهداشت تشکیل گردید.

در روز یکشنبه مورخ 5 دیماه 1400 کمیته مدیریت واکسیناسیون شهرستان با حضور  دکتر طلوعی و اعضای کمیته شهرستانی در دفتر ریاست مرکز بهداشت تشکیل گردید در ابتدا دکتر خسروی پزشک اپیدمیولوژیست شهرستان گزارشی از آخرین وضعیت اپیدمی کرونا از ابتدای همه گیری تا کنون  و وضعیت واکسیناسیون در استان را شرح دادند. در ادامه آقای مهندس جلیلیان مسئول گروه فناوری اطلاعات گزارشی ازآخرین روند وضعیت  واکسیناسیون شهرستان را  به تفکیک گروه های سنی گزارش نمودند.سپس دکتر طلوعی در زمینه تقویت  نظارت بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مدارس ، ضرورت آمادگی جهت پیشگیری از شیوع واریانس او میکرون مطالبی را عنوان نمودند. رئیس مرکز بهداشت اظهار نمود جهت آمادگی برای  مقابله با او میکرون  می بایست مراکز منتخب  تشخیص  و درمان سرپایی نمونه گیری کرونا  از هم اکنون  آمادگی لازم را جهت افزایش نمونه گیری و بیماریابی را داشته باشند در پایان  ایشان بر ضرورت افزایش اقدامات و اقناع سازی جامعه  جهت افزایش پوشش واکسیناسیون  تاکید نمودند.

اتاق دکتر 400-10-5 5
اتاق دکتر 400-10-5 4