برگزاری اولین جلسه دبیران کانون سلامت محله شهر کرمانشاه درسال 1401

در روز پنج شنبه 18 فروردین ماه1401 اولین جلسه دبیران کانون سلامت محله شهر کرمانشاه با حضور مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری ودبیران کانون سلامت محلات تشکیل گردید.

اقبالی  از تشکیل 19 کانون سلامت محله در شهر کرمانشاه خبر داد. وی کانون های سلامت محله را مراکزی برای بررسی و شناسایی مولفه ها و مشکلات مربوط به سلامت هرمحله دانست که پس از بررسی مشکلات حوزه سلامت در هر محله، مشکلاتی که حل آنها در توان کانون نباشد، به مراجع بالاتر شامل مجمع سلامت محله ، شهرستان ،استان و کشور ارجاع می گردد.در این جلسه درخصوص آخرین وضعیت کرونایی کشور و شهرستان صحبت گردید و به نقش دبیران کانون سلامت محله در اقناع ساز ی جامعه به منظور پوشش حداکثری واکسیناسیون  اشاره نمودنداقبالی اظهار داشت دبیران کانون سلامت محله در اپیدمی کرونا خوش درخشیدند و با همیاری در توزیع بسته های بهداشتی  در بین خانوارهای آسیب پذیر ، نشر پیام های آموزشی در بستر کانال کانون های سلامت محله در ارتقا سطح آگاهی خانوارها محله نقش بسزایی داشتند سپس به سایر اقدامات ارزنده دیگری که به همت  دبیران کانون های  سلامت محلات انجام شده اشاره نمودند این اقدامات شامل :  همکاری با شهرداری در جمع آوری زباله های محلات حاشیه نشین از طریق استقرار مخازن زباله ، دیوار کشی مکان های متروکه  که محل تجمع معتادین می باشند، پی گیری جهت  لوله کشی فاضلاب مناطق کم برخوردارو پی گیری جهت احداث سرویس های بهداشتی عمومی را می توان برشمرد .  در ادامه دبیران کانون سلامت محله به طرح  مشکلات محلات خود پرداختند.

کانون  3
کانون  2