شرکت تیم مدیریت شهرستانی واکسیناسیون کرونا مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در وبینار معاونت بهداشتی

در روز دوشنبه 29 فروردین ماه تیم مدیریت شهرستانی واکسیناسیون کرونا مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه به ریاست آاقای دکتر طلوعی در وبینار معاونت بهداشتی با عنوان بررسی هفتگی روند واکسیناسیون کرونا شرکت نمودند.

در این وبینار درخصوص  آخرین روند واکسیناسیون استان کرمانشاه به تفکیک گروه های سنی و مادران باردار صحبت گردید و به ضرورت واکسیناسیون کودکان 12-5 سال اشاره گردید. در این وبینارآقای دکتر طلوعی به اقدامات انجام شده در شهرستان کرمانشاه جهت افزایش پوشش واکسیناسیون از جمله اعزام مراقبین سلامت به مدارس جهت اقناع سازی والدین دانش آموزان جهت انجام واکسیناسیون کودکان 12-5 سال اشاره نمود. دکتر طلوعی عنوان نموند در روز گذشته بیش از 200 هزار پیامک جهت فراخوان واکسیناسیون کرونا به ساکنین شهر و روستا توسط روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ارسال گردیده است. و در پایان به نقش مشارکت کلیه ادارات ، سازمان ها ، اصناف و کلیه افراد جامعه در افزایش پوشش حداکثری واکسیناسیون  تاکید نمودند.

وبینار  4
وبینار  3