پیام تبریک دکتر طلوعی بمناسبت روز علوم آزمایشگاهی

دکتر طلوعی در پیامی روزعلوم آزمایشگاهی را خدمت همکاران تبریک گفتند.

30 فروردین ماه، زاد روز دانشمند بزرگ ایرانی حکیم سید اسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی فرصتی است تا از جامعه فرهیخته و تلاشگرعلوم آزمایشگاهی قدردانی شود.متخصصانی که دیده بانان عرصه سلامت هستند و سهمی بسزایی در روند پیشگیری، تشخیص و درمان بیماریهای واگیر و غیرواگیر دارند و بی تردید این نقش عالمانه و موثر با اعتلای روزافزون علمی در این حوزه مهم هر روز پررنگ تر خواهد شد.طی دو سال اخیر که با مشکل شیوع ویروس کرونا مواجه شده ایم متخصصین و کارشناسان عرصه علوم آزمایشگاهی با تلاش های خستگی ناپذیر خود همراه  با سایرکادر بهداشت و درمان در راستای تشخیص  به موقع این بیماری  و نیز کاهش درد و رنج بیماران اقدامات موثر ی را به تصویر کشیدند. اینجانب ضمن قدردانی از زحمات فداکارانه و موثر همه متخصصین، کارشناسان و پرسنل آزمایشگاهی بالاخص همکاران کوشا و تلاشگر علوم آزمایشگاهی ستادی و صف مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف متعالی نظام سلامت که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است را مسئلت‌ می نمایم.

دکتر علیرضا طلوعی
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه