مراسم تقدیر و معارفه مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

در تاریخ 12-2-1401مراسم تقدیر و معارفه مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با حضور ریاست مرکز بهداشت و مسئولین واحدهای ستادی برگزار گردید.

مراسم تقدیر مهندس  "بهمن خدادادیان  " و معارفه مهندس " کیوان عبدی " به عنوان مسئول واحد بهداشت محیط با حضور رئیس و جمعی از کارشناسان ستاد برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت  دکتر " علیرضا طلوعی " رییس مرکز بهداشت در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات صادقانه و ارزنده مهندس خدادادیان  در سمت مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز خاطر نشان ساخت: واحد بهداشت محیط، همواره یادآور تلاش های شبانه روزی سربازان گمنام بهداشت است که سختی های فراوان این حرفه را به جان خریده و برای توسعه سلامت در جامعه از هیچ کوششی فروگذاری نکرده اند.دکتر طلوعی  با اشاره به اینکه تعهد کاری، مسئولیت‌پذیری و دلسوزی از ویژگی‎های خدادادیان در دوره فعالیت در واحد بهداشت محیط این مرکزبوده است، ابراز امیدواری کرد که روند پیشرفت و توسعه و رشد بیشتر ادامه یابد.دکتر طلوعی در خصوص انتخاب شایسته مهندس عبدی به عنوان مسئول واحد بهداشت محیط خاطر نشان ساخت: مهندس عبدی سال‎های متمادی در حوزه مرکز بهداشت مسئولیت داشته و صلاحیت‎های حرفه ای را توام با دانش تخصصی و کارآمدی دارا می‎باشد.ریاست مرکز بهداشت برای مهندس عبدی به عنوان مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه آرزوی موفقیت کرد.مهندس خدادادیان نیز در مراسم تودیع خود از مرکز بهداشت تصریح کرد: لازم می‌دانم صمیمانه و خالصانه از همه کارشناسان ستادی و مهندسین عزیز و سخت کوش در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی قدردانی  نمایم. وی افزود: کار برای رضای خدا و خدمت رسانی صادقانه در هر سنگری رمز پیشرفت، تعالی و تحول سازمانی محسوب می‎شود.مهندس عبدی مسئول جدید واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت نیز ضمن ابراز تشکر از حسن اعتماد رییس مرکز بهداشت شهرستان ، ابراز امیدواری کرد که بتواند جانشین شایسته‌ای در جهت پیشبرد خدمات مؤثر در جهت تعالی و توسعه اهداف مهندسی بهداشت محیط فعالیت نماید.

محیط 2 محیط 3