دکتر محمدرضا نادری به عنوان " رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه" منصوب شد/ تقدیر از دکتر علیرضا طلوعی

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر محمدرضا نادری به عنوان " رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه" منصوب شد. دکتر نادری متولد 1354، فلوشیپ مدیریت شبکه های بهداشتی درمانی و دانش آموخته دوره طب سنتی است که دوره دکترای عمومی خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سپری کرده است. از سوابق اجرایی وی می توان به رئیس مرکز بهداشتی درمانی هرسم ، نماینده پزشکان خانواده ، پزشک اپیدمیولوژی  ، مسئول فنی مرکز بهداشت  ، پزشک تالاسمی ، رئیس مرکز بهداشت اسلام آباد غرب ، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آبادغرب و مدیر شبکه بهداست و درمان این شهرستان اشاره کرد. گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علیرضا طلوعی عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی سرپرست دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکترعلیرضا طلوعی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.
بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.
امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

سرپرست دانشگاه