معاون بهداشتی دانشگاه : سرمایه گذاری در حوزه بهداشت، سلامت مردم را ضمانت می کند

معاون بهداشتی دانشگاه در آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: از همت و تلاش نیروهای تلاشگر و فعال بهداشتی که نه تنها در شرایط سخت و بحرانی کرونا بلکه برای حفظ سلامت مردم و ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه همواره با تمام توان پای کار بوده و هستند، سپاسگزارم.به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان دکتر شکیبا اظهار داشت: ارتقاء و پیشرفت بهداشت و سلامت جامعه با همراهی و همکاری همه ارگانها، ادارات، سمن ها و خیرین میسر خواهد شد و افرادی که در حوزه بهداشت سرمایه گذاری می کنند، سلامت مردم را ضمانت می نمایند.وی عنوان کرد: در شرایط عادی توجه و حمایت خاصی از بخش بهداشت صورت نمی گیرد، این در حالی است که با صرف هزینه های بسیار کم در قالب ارایه آموزش های لازم و موثر در خصوص پیشگیری از ابتلا به بیماری های مختلف و اجرای سایر برنامه های مرتبط در حوزه بهداشت در راستای افزایش شاخص های بهداشتی جامعه، به راحتی می توان از صرف هزینه های هنگفت درمان بیماری ها جلوگیری کرد.وی با بیان اینکه حدود ۸ تا ۱۰ درصد افراد در جامعه به دیابت مبتلا هستند گفت: با آموزش و رعایت رژیم غذایی سالم این بیماری قابل کنترل و درمان است، اما شایع ترین علت کوری و قطع عضو و نارسایی کلیه در جهان بیماری دیابت است و این در حالی است که دیابت نوع ۲ با یک آموزش ساده کاملا قابل پیشگیری است .به گفته او همچنین شایع ترین علل مرگ و میر در استان کرمانشاه بیماری های قلبی و عروقی است و ۴۵ درصد علت مرگ و میر در استان را شامل می شود و این بیماری نیز با کمک آموزش و انجام ورزش و رعایت رژیم غذایی مناسب به راحتی قابل پیشگیری خواهد بود.دکتر شکیبا با بیان اینکه اینجاست که ارزش کار بهداشت و نیروهای بهداشتی مشخص می شود و در بحث ارتقاء بهداشت، نیازمند مشارکت همگانی و بین بخشی هستیم گفت: نیروهای پر تلاش بهداشتی با ارائه خدمات و آموز ش های لازم به مردم نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت مردم برعهده دارند که کار بسیار بزرگ و ارزشمندی است.وی اظهار داشت: از تلاش های دکتر طلوعی که در حوزه های مختلف درمانی، آموزشی و بهداشتی بسیار فعال و پر تلاش بودند و خدمات قابل توجهی را در این حوزه ها داشتند، سپاسگزارم و از دکتر نادری نیز که این مسئولیت را پذیرفتند تشکر می نمایم، امیدوارم بتوانند در مسیر پیش رو همچون گذشته به خوبی عمل نمایند.دکتر شکیبا گفت: با توجه به کاهش موارد ابتلا به کرونا که به دلیل تلاش بی وقفه نیروهای بهداشتی و درمانی و همکاری همه ارگان ها در استان در واکسیناسیون ،شاهد آن هستیم، هم اکنون باید انرژی را صرف بخش های دیگر نماییم و بهداشت و آموزش بهداشت و بیماری های غیر واگیر همچون گذشته مورد توجه قرار گیرد.وی افزود: با توجه به جمعیت کلان شهر کرمانشاه تمام تلاش ما بر این است که یک مرکز بهداشت دیگر جهت ارائه خدمات مطلوب بهداشتی به مردم در شهر کرمانشاه راه اندازی گردد.