تشکیل اولین کار گروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در فرمانداری

تشکیل  اولین کار گروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در فرمانداری
به گزارش خانم زارعی کارشناس جوانی جمعیت در روز دوشنبه 23 خرداد ماه 1401 اولین کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در محل فرمانداری شهرستان کرمانشاه با حضور ادارات عضو تشکیل گردید.

به گزارش خانم زارعی کارشناس جوانی جمعیت در روز دوشنبه 23 خرداد ماه 1401 اولین کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در محل فرمانداری شهرستان کرمانشاه با حضور ادارات  عضو  تشکیل گردید .در ابتدای جلسه خانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده شهرستان به  فرمایشات مقام معظم رهبری  درباره قانون حمایت از  خانواده و جوانی جمعیت  اشاره نمودند. در بیانات  معظم له آمده است :" تلاش برای افزایش نسل  و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده ، یکی از ضرورتری ترین فرائض مسئولان و آحاد جامعه است."در ادامه اقبالی به نرخ باروی کلی و وضعیت رشد جمعیت در جهان ،کشور ، استان کرمانشاه اشاره نمودند . مسئول گروه سلامت خانواده عنوان نمود در حال حاضر کشور ما در وضعیت پنجره جمعیتی قرار گرفته که از سال 1385 شروع شده است و معمولا 4 دهه ادامه خواهد داشت در طول دوره‌ای که پنجره فرصت گشوده می‌شود: هزینه‌های عمومی‌ جامعه صرف سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و زیر ساخت می گردد و در سطح خرد خانوادهها می‌توانند هزینه‌های جاری را به سمت پس‌انداز و ارتقای استاندارد‌های زندگی جهت بدهند. این فرصت تنها برای یک بار به روی جمعیت‌ها گشوده می‌شود و در نهایت بسته خواهد شد. پس بسیار مهم است که بدانیم این پنجره جمعیتی از لحاظ زمانی موقتی است و با گذشت زمان و با ورود گروههای بزرگسال جمعیتی به دوره ‌های سالمندی، ساختار سنی دستخوش تغییرات اساسی خواهد شد و قابلیت تولید آنها کاهش خواهد یافت. مجدداً نسبت‌های وابستگی افزایش خواهد یافت و سطوح انتقالات بین نسلی تغییر خواهد کرد. در این شرایط مسئله اساسی، تأمین نیاز‌ها و حمایت از سالمندان خواهد شد . در ادامه اقبالی  عنوان نمود  با توجه به تشکیل کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ضرورت دارد تا تمامی دستگاه‌های دولتی با احساس مسئولیت نسبت به انجام تکالیف مقرر و مطرح در" قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ،" اقدام کنند‌.مسئول بهداشت خانواده  با اشاره به موثر بودن آمار موالید، مرگ و میر، مهاجرت به داخل و خارج در نرخ جمعیتی، بر لزوم تشکیل کمیته  رصد وقایع حیاتی در کارگروه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره نمودند در پایان  اقبالی  ضمن تاکید بر نقش فرهنگ در تمایل خانواده ها به فرزندآوری و جوان سازی جمعیت ،اظهار داشت: ضروری است تا اصحاب رسانه ، صدا و سیما  به دغدغه پیری جمعیت و تشویق خانواده ها به فرزند آوری بپردازند.

فرمانداری 401-3-23 5
فرمانداری 401-3-23 4