آغاز طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان در پایگاه های سنجش و مراکز جامع خدمات سلامت

طرح سنجش سلامت نوآموزان در9پایگاه ثابت و 2 پایگاه سیار ، از چهارم تیرماه 1401 آغاز می گردد.

طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی با هدف سنجش میزان سلامتی و ارزیابی هوش، بینایی، شنوایی، معاینات غربالگری و پزشکی و آمادگی تحصیلی و همچنین شناسایی و هدایت دانش‌آموزان خاص و با نیازهای ویژه اجرا می‌شود.9پایگاه ثابت و2 پایگاه سیار در سطح شهرستان کرمانشاه  برای ارزیابی دانش‌آموزان اول دبستان و همچنین پیش دبستانی‌ها  با همکاری اداره آموزش و پرورش استثنایی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از پنجم تیرماه فعالیت خود را آغاز می کنند.والدین گرامی پس از ثبت نام اولیه نوآموز خود در مدرسه نسبت به نوبت گیری زمان سنجش اقدام کنند تا به نزدیک‌ترین پایگاه سنجش ارجاع داده شوندو در تاریخ مقرر در پایگاه حضور یابند. طرح سنجش نوآموزان پیش دبستانی، راهی برای شناسایی نوآموزان دیرآموز با نیاز ویژه ذهنی برای ارائه آموزش و مداخلات به هنگام است. در واقع این طرح به منظور سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان بر پایه برنامه‌ریزی‌ها در پایگاه‌های مناطق مختلف شهرستان اجرا می‌شود، در این طرح نوآموزان در پایگاه های سنجش سلامت مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و سپس معاینات پزشکی توسط پزشکان مستقر در مراکز جامع خدمات سلامت انجام و پس از تایید نهایی جهت ثبت نام نهایی به مدرسه موردنظر خود مراجعه می نمایندنوآموزانی که در غربالگری اولیه توسط آزماینده های بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی مشکوک تشخیص داده شوند جهت بررسی های تخصصی به پایگاه تخصصی که در شهر کرمانشاه مستقرمی باشد مراجعه می نمایند. نواموزانی که توسط پزشک مشکوک یا دارای اختلال تشخیص داده شوند نیز با فرم ارجاع به مراکز تخصصی دانشگاه علوم پزشکی جهت دریافت خدمات تخصصی ارجاع داده می شوند.نتایج خدمات ارائه شده به نواموزان در سامانه الکترونیک ثبت و یک برگ خلاصه معاینات جهت درج در پرونده دانش آموز به مدرسه فرستاده می شود.

آدرس پایگاههای سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان سال تحصیلی-1402-1401  شهرستان کرمانشاه