برگزاری نشست جوانی جمعیت و حمایت از خانواده

در روز چهارشنبه 12 مرداد ماه نشستی با مشارکت معاونت اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم ص استان کرمانشاه در محل دانشگاه صنعتی کرمانشاه تشکیل گردید.

در ابتدای این نشست خانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده شهرستان، فرمایشات مقام معظم رهبری درباره قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را قرائت نمودند . سپس  به تشریح روند شاخص باروری کلی و رشد جمعیت  در دنیا و کشور پرداختند اقبالی عنوان نمود از دیدگاه جمعیت شناسی در حال حاضر پنجره جمعیتی در کشور ما گشوده شده است .که می تواند  از طریق سه ساز و کار، یعنی افزایش عرضه نیروی کار، پس انداز و سرمایه انسانی که بطور متقابل روی هم اثر دارند رشد و توسعه اقتصادی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.در ادامه  این نشست به تبعات سالمندی جامعه اشاره نمودند اقبالی عنوان نمود این تبعات شامل :افزایش بار تکفل جامعه ،افزایش بار مالی بیمه های بازنشستگی و ایجاد بحران مالی ،کاهش نیروی کار از یک طرف و افزایش مستمری بگیران از سمت دیگر باعث کاهش منابع دریافتی صندوق بیمه و افزایش مصارف صندوق خواهد شد.و از طرفی می تواند موجب شکاف نسلی و گسست فرهنگی گردد سپس  به تبعات ناشی از سالمندی در حوزه بهداشت و درمان اشاره نمود، مسئول گروه سلامت خانواده تصریح نمود که درصورت افزایش سالمندی میزان هزینه های درمان و تامین اجتماعی افزایش پیدا کرده به طوری که تا سال 1430 به 3 برابر تخت بیمارستانی ، 5 برابر مراکز فیزیوتراپی و 4 برابر آزمایشگاه های موجود در ایران، نیاز خواهد بود.در پایان گریزی به گزیده قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت داشتند و به سئوالات مدعوین پاسخ داده شد.

خانواده  4