تشکیل نشست کارگروه مشارکت های اجتماعی

گروه مشارکت های اجتماعی در تاریخ 27 و 28 مردا د ماه سالجاری اقدام به برگزاری کارگروه مشارکت های اجتماعی نمود.

گروه مشارکت های اجتماعی در تاریخ 27 و 28 مردا د ماه سالجاری اقدام به برگزاری  کارگروه مشارکت های اجتماعی با حضور آقای دکتر زنگیشه ایی رئیس خانه مشارکت سلامت شهرستان و مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت شهری نمود در طی این دو روز خانم اقبالی مسئول سلامت خانواده به تشریح وظایف کانون های سلامت محله ، شناسنامه اجتماعی سلامت و انتظارات معاونت بهداشتی در مراسم گرده همایی عظیم اربعین پرداختند. در ادامه شرکت کنندگان نکته نظرات خود را به سمع و نظر حاظرین جلسه رساندند .در حاشیه این جلسه خانم فیض عسگری کارشنا س مسئول برنامه تکامل کودکان به اهمیت انجام این تست برای شناسایی مشکلات تکاملی کودکان کمتر از42ماه مطالبی را عنوان نمودند. فیض عسگری عنوان نمود : در کلینیک مادر و کود ک منزه  تست بیلی جهت کودکان 6تا42ماهه انجام می شودوهدف از انجام این تست ، شناسایی مشکلات تکاملی کودکا ن در 5 حیطه شناختی ، درکی  ، بیانی ، حرکات ظریف و حرکات درشت می باشد .مسئول برنامه رشدوتکامل شهرستان  همچنین تصریح نمود، شناسایی زودتر مشکلات تکاملی کودکان کمک بیشتری به حل مشکل خواهد نمود..جلسه با حسن ختام خانم مشتاقیان کارشناس مشارکت های اجتماعی به اتمام رسید .