جلسه درون بخشی جهت برگزاری مراسم گرامیداشت تکریم و منزلت هفته سالمندان

در تاریخ 27 ام شهریور 1401 گروه سلامت خانواده نشست هم اندیشی جهت برگزاری مراسم بزرگداشت هفته سالمند با حضور مسئولین واحد های ستادی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار نمود.
  به مناسبت بزرگداشت هفته سالمند با شعار ملی "تاب آوری و مشارکت فعال زنان سالمند " در تاریخ 27 ام شهریور 1401 گروه سلامت خانواده نشست هم اندیشی جهت برگزاری مراسم  بزرگداشت هفته سالمند با حضور مسئولین واحد های ستادی  در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار نمودند.  درابتدا ی برنامه خانم اقبالی مسئول  واحد سلامت خانواد ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور حاضرین پیرامون پدیده سالمندی در کشور و شهرستان و روز شمار هفته و دستورالعمل پیشنهادی روز جهانی /هفته ملی سالمند برای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در سال 1401  صحبت نمودند و در ادامه جلسه  خانم عطاری  به شعار ملی و روز شمار هفته سالمند اشاره نمودند . و سپس به بیان انتظارات از مسئولین واحدهای ستادی ،  پیشنهادهای  خود را ارائه دادندودر پایان شرکت کنندگان  حاضر در جلسه جهت بهتر اجرایی شدن هفته سالمند به بحث و تبادل نظر پرداختند.
سالمندان 6
سالمندان 5