6 مهرماه روز جهانی مبارزه با بیماری هاری

شعار روز جهانی هاری : پایان مرگ ناشی از هاری با رویکرد سلامت واحد، به صفر رساندن مرگ انسان به علت هاری ناشی از گزش سگ تا سال 2030میلادی

بیست و هشتم سپتامبر(6مهر ) بعنوان "روز جهانی ‌هاری"  نام گذاری شده وهرساله سازمانهای ذیربط سعی درافزایش آگاهی  افرادجامعه درمورد بیماری هاری دارند.درکشور مانیز نهاد هایی در رابطه با بیماری هاری مسئولیت دارند ازجمله سازمان دامپزشکی ،مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت ودرمان و... که همواره در راستای مهار این بیماری در تلاش هستند.
هدف از نامگذاری روز هاری ایجاد فرصتی برای آموزش و افزایش آگاهی کلیه افراد جامعه در خصوص بیماری هاری و جلب حمایت و مشارکت کلیه اقشار جامعه و هم چنین ایجاد تعهد و هماهنگی در سازمانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی برای پیشگیری از حیوان گزیدگی و کنترل و حذف بیماری هاری در جوامع بشری است.

سالانه 10 میلیون نفر در دنیا دچار حیوان گزیدگی می‌شوند که از این تعداد 55 هزار نفر، جان خود را بر اثر ‌هاری از دست می‌دهند و سالانه حدود  150 هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور ما گزارش می‌شود که کنترل و مراقبت از این میزان حیوان گزیدگی بسیار گران  تمام می شود.

روز جهانی هاری ،حذف هاری تا سال 2030 میلادی

برای کسب اطلاعات بیشتز لطفا" اینجا کلیک کنید