برگزاری دو دوره کارگاه مشاوره تغییر رفتارو فعالیت جسمانی در میانسالان

گروه سلامت خانواده اقدام به برگزاری دو دوره کارگاه در مورخ1401/7/16و 1401/7/17تحت عنوان مشاوره تغییر رفتار و فعالیت جسمانی برنامه میانسالان در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه نمودند.

در این کارگاه  که با حضور کارشناسان  سلامت خانواده مراکز روستایی ومراقبین سلامت پایگاهها شهری برگزار گردید ، در ابتدا خانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده در خصوص  بهبود کمیت و کیفیت  ارائه خدمت به گروه های سنی توسط مراقبین سلامت و هدف گذاری جهت دسترسی به شاخص های برنامه میانسالان مطالبی را عنوان نمودند. و در ادامه به سرطان پستان بعنوان شایع ترین سرطان شناخته شده  و شایع ترین علت مرگ ناشی از سرطان در زنان اشاره نمودند. اقبالی عنوان نمود این بیماری در هر دو جنس زن و مرد دیده می شود  و بطور کلی در سطح جهانی بروز و مرگ ناشی از سرطان پستان در زنان رتبه اول را دربین سایر سرطان ها دارد.و با توجه به روند افزایشی این سرطان می بایست برضرورت تشخیص بموقع و بهبود کیفیت زندگی زنان اقدام نمود. سپس خانم دکتر نصوری کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص مبانی وتعاریف مشاوره تغییر رفتار و مدل فرانظری یا مراحل تغییر رفتار وتکنیک های هدایت تغییر رفتار و خلاصه و جمع بندی کاربردی مطالبی راارائه نمودندو در پایان خانم نعمتی کارشناس برنامه میانسالان در خصوص فعالیت جسمانی و راهنمای فعالیت جسمانی در میانسالان سالم صحبت کردند.و جلسه با پرسش و پاسخ مدعوین به پایان رسید.

خانواده  7
خانواده  5