تشکیل مجمع سلامت منطقه 6 شهرداری در محل مسجد چهارمین شهید محراب

اولین مجمع سلامت محله منطقه 6 در روز دوشنبه 18 مهر ماه با حضور معاون شهردار منطقه 6 ،دبیران کانون سلامت محله و مدیران مراکز آموزشی منطقه در محل مسجد چهارمین شهید محراب الهیه برگزار گردید.

در این جلسه  خانم اقبالی مسئول گروه سلامت خانواده شهرستان  در خصوص ترکیب جمعیت منطقه6 ، امکانات ورزشی ، تفریحی، آموزشی و مذهبی  منطقه  گزارشی را ارائه دادند و درادامه خانم کیانی مسئول مرکز خدمات جامع سلامت نیک روش و خانم خدایار مسئول مرکز خدمات جامع سلامت الهیه مشکلات احصاء شده از کانون های سلامت محله  را به سمع و نظر مدعوین رساندند.. سپس آقای دکتر زنگیشه ایی رئیس خانه مشارکت شهرستان کرمانشاه به تشریح  وظایف خانه مشارکت  پرداختند. دکتر زنگیشه ایی عنوان نمودند : خانه مشارکت پل ارتباطی بین کانون های سلامت محله با مدیران ادارات و تشکل های مردمی در راستای رفع مشکلات احصا ء شده از کانون ها می باشند. . درادامه آقای بهرامی معاونت شهرداری منطقه  6 به مشکلات مطرح شده درحوزه شهرداری پاسخ دادند. درپایان خانم مشتاقیان کارشناس مشارکت های اجتماعی به بیان انتظارات کانون های سلامت محله از شهرداری  پرداختند.
خانواده  4
خانواده  3