برگزاری کارگاه با عنوان آشنایی باچک لیست پایش برنامه سالمندان

در تاریخ 28 مهر 1401جلسه آموزشی تحت عنوان آشنایی باچک لیست پایش برنامه سالمندان جهت مراکز خدمات جامع سلامت شهری / روستایی /پایگاه سلامت و خانه بهداشت در سالن کنفرانس مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید.

در این کارگاه که با حضور کارشناسان فناوری و اطلاعات مراکز خدما ت جامع سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی برگزار گردید، کارشناس مسئول برنامه سالمندان به اهداف جلسه و اهمیت تکمیل چک لیست و  عملیاتی نمودن برنامه کشوری شناسایی سالمندان پرخطر اشاره نمودند. عطاری سپس به آموزش چگونگی نحوه تکمیل چک لیست ها و آمار ها و تکمیل فرم ارزیابی تکمیلی سالمند پر خطر  و نحوه استخراج شاخص ها ی برنامه سالمندان  از سامانه سیب وبررسی عملکرد برنامه سالمندان در طی سال 1400 و پنج  ماهه اول 1401و بیان حدود  انتظارات گروه سلامت خانواده در خصوص ارتقاءشاخص های  برنامه سالمندان پرداختند. درپایان کارشناس مسئول برنامه سالمندان عنوان نمودند با توجه به اینکه جمعیت سالمند شهرستان روند روبه افزایش دارد لازمست در زمینه فراخوان این عزیزان و انجام مراقبت ها طبق بسته خدمتی اقدام نمایند. و جهت ارزیابی فرم  تکمیلی سالمند پرخطراقدامات لازم را بعمل آورند.

خانواده  3
خانواده  2