واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برنامه آموزشی درخصوص " ارزیابی ریسک مواد شیمیایی " برگزار نمود.

واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برنامه آموزشی درخصوص   " ارزیابی  ریسک مواد شیمیایی "  برگزار نمود.
دراین برنامه کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی و جمعی از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکتهای حوزه شهرستان کرمانشاه حضور داشتند.
درتاریخ 5آبان    ماه 1401 ، برنامه آموزشی در خصوص " ارزیابی  ریسک مواد شیمیایی  " جهت کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت شهری وروستایی و همچنین جمعی از کارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکتهای حوزه شهرستان کرمانشاه ، درمحل سالن همایش های مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا سرکار خانم مهندس عسگری  کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای مرکز بهداشت ضمن خیر مقدم  به شرکت کنندگان در برنامه ، در خصوص لزوم اجرای برنامه ارزیابی ریسک مواد شیمیایی در محیط کار  ونظارت بازرسان بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت  بر آن  بحث نمود.
درادامه آقای دکتر فریبرز امیدی عضو هیات علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، نحوه انجام "ارزیابی  ریسک مواجهه با آلاینده های شیمیایی محیط کار"  بصورت کامل جهت همکاران حاضرتفسیر نمودومقرر گردید همکاران صنایع درواحدهای ذیربط خود " ارزیابی  ریسک مواد شیمیایی " را انجام دهند.
درپایان بحث وتبادل نظر در مورد این روش ارزیابی بین همکاران صورت گرفت.

برنامه آموزشی  نحوه  " ارزیابی  ریسک مواد شیمیایی "