برگزاری جلسه هماهنگی چک‌لیست‌های جامع و آمادگی به‌منظور پایش وزارتخانه در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه

در تاریخ 18 آبان 1401جلسه هماهنگی چک‌لیست‌های جامع و آمادگی به‌منظور پایش وزارتخانه در مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی ، مدیر گروه های معاونت بهداشتی ، رئیس ، معاون  و مسئولین واحدهای ستادی مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید ، آقای دکتر نادری رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ضمن خیر مقدم به مدعوین ، گزارشی از وضعیت آماری و پرسنلی مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه را ارائه دادند. در ادامه آقای دکتر کریمی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از رئیس ، معاون و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان ، به بازدید کارشناسان وزارت بهداشت از مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و نکاتی را در این خصوص یادآور شدند. بعد از سخنان دکتر کریمی ، مدیر گروه های معاونت بهداشتی هر کدام بصورت جدا گانه در خصوص چک‌لیست‌های جامع مراکز شهری، روستایی، خانه‌های بهداشت و ستاد شهرستان مطالبی را ایراد کردند .

پایش  3
پایش  2