لزوم رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری ازابتلا دانش اموزان به بیماری اچ اف ام دی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: دانش آموزان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری اچ اف ام دی باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.
دکتر شکیبا گفت: بیماری اچ اف ام دی بیماری ویروسی که بثوراتی روی دست و پا و دهان ایجاد می‌کند که در بین دانش آموزان مدارس کرمانشاه دیده شده است. وی بااشاره به اینکه ویروس‌هایی که این بیماری را ایجاد می‌کنند جدید نیستند و این یک بیماری قدیمی است گفت: ترشحات بزاق و ترشحات بثورات و تماس با این ترشحات می‌تواند این بیماری را به دیگران منتقل کند.معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه باید به والدین و دانش آموزان آموزش‌های لازم در این زمینه داده شود افزود: شستن مرتب دست‌ها و رعایت فاصله مناسب می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند.دکتر شکیبا ادامه داد: دانش آموزانی که این علائم را دارند باید از رفتن به مدرسه خودداری و به سرعت به پزشک مراجعه کنند.