برگزاری کارگاه بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت

برنامه آموزشی با موضوع اجرای "بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت"با حضور رابطان سلامت ادارات شهرستان کرمانشاه درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه آقای دکتر طهماسبی ،معاونت فنی مرکز بهداشت، ضمن خوش آمد گویی به مدعوین به بیان اهمیت پیگیری واجرای "خدمات پایه سلامت کارکنان دولت" پرداخت .سپس خانم مهندس عسگری کارشناس مسئول واحد سلامت حرفه ای مرکز بهداشت ،درخصوص اهداف و کلیات "بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت" ، نحوه اجرای برنامه های آموزشی ، فعالیتهای اجرایی برنامه و همچنین نحوه ارزیابی وبررسی روند پیشرفت برنامه بحث نمود.درادامه، خانم گرشاسبی کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت ، به بحث پیرامون  نقش مهم  رابطان ادارت سلامت در این برنامه پرداخت. سپس خانم مرزبانی کارشناس آموزش سلامت معاونت محترم بهداشتی دانشگاه ،چگونگی  تدوین برنامه عملیاتی  "بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت" را جهت حاضرین توضیح داد.درپایان برنامه آقای شیری مطالبی درخصوص برنامه خطر سنجی بیماریهای غیر واگیر بحث نمود.

شیوه نامه اجرایی بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت شیوه نامه اجرایی بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت

حرفه ای  5
حرفه ای  4