برگزاری یک دوره کارگاه بازآموزی "فازدوم نیازسنجی و بسته خدمتی مشارکتی رابطان سلامت محله

در تاریخ 1 اسفند 1401یک دوره کارگاه بازآموزی "فازدوم نیازسنجی و بسته خدمتی مشارکتی رابطان سلامت محله توسط واحدآموزش وارتقاءسلامت درسالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه که با حضور فعال رابطین آموزش سلامت مراکز،مسئولین مراکز شهری وروستایی وکارشناسان فناوری سلامت برگزارگردید، خانم گرشاسبی کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت ضمن خوشامدگویی به مدعوین ، مطالبی را در خصوص اهداف کارگاه بیان نمودند. سپس رویکردهای برنامه فازدوم نیازسنجی و بسته خدمتی مشارکتی رابطان سلامت محله " ونحوه اجرای برنامه ارایه گردید.درادامه تدوین برنامه واجرای فعالیتها واولویت بندی مشکلات بهداشتی منطقه براساس برنامه نیازسنجی سلامت جامعه وتعیین اهداف رفتاری وغیر رفتاری جهت مدعوین شرح داده شد.

آموزش 4
آموزش 3