اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی جهت قنادان

برگزاری کارگاه آموزشی جهت قنادان
در این کارگاه آموزشی مدیران و متصدیان کارگاههای شیرینی پزی حضور داشتند.

در تاریخ 18 اسفند ماه 1401 کارگاه آموزشی جهت مدیران و متصدیان کارگاههای شیرینی پزی توسط واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید. در این کارگاه علاوه بر آموزش مسائل و نکات بهداشتی ، بر لزوم نظارت دقیق بر اماکن و برخورد قاطع با متخلفین تاکید شد. 


قنادان 4
قنادان 3
قنادان 1

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ ۰۸:۴۰
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید