پیام تبریک به مناسبت روز ماما

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در پیامی روز ماما را تبریک گفت.

ادامه هستی در گرو تداوم برق شادمانه نگاه مادران و لبخند روشن و معصومانه نوزادان است و سلامتی این عزیزان مدیون تلاش شبانه روزی و بدون چشم داشتی است که برای مراقبت آنان بکار بسته اید.روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این گروه از همکاران و توجه به دیدگاه و انتظارات ایشان است . جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور ،به واسطه مهارت ،دانش ، ایثار اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات ، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.‌روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

دکتر محمدرضا نادری

رئیس مرکز