درتاریخ 11/2/90مراسم گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای و روزجهانی کاروکارگر درمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد

روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای هشتم اردیبهشت ماه می باشدو روزجهانی کاروکارگر یازدهم اردیبهشت ماه که مراسم گرامی داشت این مناسبتهادر تاریخ11/2/90 برگزارگردید.
به مناسبت فرا رسیدن 28 آوریل" مصادف با هشتم اردیبهشت  "روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای"، همایشی با حضور کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکت های  حوزه شهرستان کرمانشاه، کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل  درمراکز بهداشتی درمانی تابعه وستادمرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه  در محل سالن همایش های این مرکز و در مورخه 11/2/90 برگزار گردید.
در این همایش ابتدا آقای مهندس شهبازی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای شهرستان کرمانشاه ضمن خوش آمدگویی به همکاران محترم مطالبی را درخصوص این مناسب بیان کرد.
درادامه آقای دکتر نصیری  سرپرست محترم مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه که تا پایان برنامه حضور داشتند، ضمن تبریک این روز به همکاران ،به بیان اهمیت ولزوم توجه به مسائل ایمنی وبهداشتی وپیشگیری از بیماریهای ناشی ازکاروتلاش درجهت حذف وکنترل عوامل زیان آور در محیط های کار پرداخت .
سپس آقای مهندس قهوه ئی کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تبریک روز ایمنی وبهداشت حرفه ای به وضعیت موجودشهرستان اشاره کرد و پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی وبهداشت حرفه ای را ابزاری جهت بهبود مستمر در زمینه حفظ وارتقاء سلامت کارگران عنوان نمود.ودرخصوص کیفیت وچند وچون معاینات شاغلین و فــــــرم جـــدیـــد معــاینات شغلی ودستــــورالعمل مـــــربـوطه(ویرایش سال1390) پرداخت.
در پایان این همایش از زحمات وتلاش های  تعدادی از کاردان وکارشناسان بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع وشرکت های حوزه شهرستان کرمانشاه  که  فعالیت وعملکرد مطلوبی داشته اند با اهداء لوح تقدیروجایزه قدردانی بعمل آمد.

برای مشاهده تصاویر این مراسم اینجا کلیک کنید1

درباره روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای1