برگزاری جلسه بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و اطلس بیماریهای سالمندان

در این جلسه مسئولین مراکز ،کارشناسان فناوری و اطلاعات مراکز خدما ت جامع سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی حضور داشتند.

در تاریخ 27 خرداد 1402 جلسه آموزشی تحت عنوان بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و اطلس بیماریهای سالمندان آشنایی باچک لیست پایش برنامه سالمندان و میانسالان جهت مراکز خدمات جامع سلامت شهری / روستایی /پایگاه سلامت و خانه بهداشت ، در برنامه های سالمندان و میانسالان جهت مسئولین مراکز ،کارشناسان فناوری و اطلاعات مراکز خدما ت جامع سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. درابتدای جلسه سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول سلامت خانواده  ضمن خیر مقدم و قدردانی از تلاش همکاران  در ارتقائ شاخص ها ، به بیان  اهداف و انتظارات برنامه سالمندان و میانسالان پرداختند در ادامه سرکار خانم  عطاری کارشناس برنامه سالمندان به اهداف جلسه و اهمیت تکمیل چک لیست و بیان انتظارت برنامه سالمندان اشاره نمودند.و سپس ایشان به آموزش چگونگی نحوه تکمیل چک لیست ها ونحوه استخراج شاخص ها ی برنامه سالمندان از سامانه سیب وبررسی عملکرد برنامه سالمندان در طی سال 1401وحدود انتظارات گروه سلامت خانواده در خصوص ارتقاءشاخص های  برنامه سالمندان پرداختند. در ادامه سرکار خانم دکتر زنگنه کارشناس برنامه میانسالان ، شاخص ها و عملکرد مراکز شهری و روستایی در سال 1401،بیان اهداف و انتظارت برنامه میانسالان، نحوه استخراج شاخص ها و تکمیل چک لیست ها .و اهم فعالیت و مداخلات جهت ارتقائ شاخص های برنامه میانسالان را بیان نمودند.

خانواده  4
خانواده  3