برگزاری جلسه آموزشی تحت عنوان بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و نحوه تکمیل چک لیست پایش برنامه سالمندان

در این جلسه کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی حضور داشتند.
در تاریخ 28 مرداد 1402 جلسه آموزشی تحت عنوان بررسی عملکرد شاخص ها و بیان انتظارات و نحوه تکمیل چک لیست پایش برنامه سالمندان و مروری بر نکات مهم بسته خدمت سلامت سالمندان جهت کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. درابتدای جلسه سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول سلامت خانواده  ضمن خیر مقدم و قدردانی از تلاش همکاران در ارتقائ شاخص ها ، به بیان اهداف و انتظارات برنامه سالمندان پرداختند در ادامه سرکا ر خانم عطاری کارشناس برنامه سالمندان به اهداف جلسه و اهمیت تکمیل چک لیست و بیان انتظارت برنامه سالمندان اشاره نمودند. سپس ایشان به آموزش چگونگی نحوه تکمیل چک لیست ها ونحوه استخراج شاخص ها ی برنامه سالمندان از سامانه سیب وبررسی عملکرد برنامه سالمندان در طی سه ماهه اول سال 1402و مروری بر بسته خدمت سالمندان وحدود  انتظارات گروه سلامت خانواده در خصوص ارتقاءشاخص های  برنامه سالمندان پرداختند. در انتها مقرر گردید کارشناسان سلامت خانواده مراکزروستایی در اسرع وقت جلسه مذکور را برای بهورزان تحت پوشش تشکیل داده و مستندات را به ستاد شهرستان ارسال نمایند.

خانواده  6
خانواده  5