برگزاری کمیته ارتقای سلامت نوجوانان

در تاریخ 19مهر 1402 کمیته ارتقای سلامت نوجوانان و دانش آموزان دردفتر ریاست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزارگردید.

در تاریخ 19مهر 1402 کمیته ارتقای سلامت نوجوانان و دانش آموزان (بامحوریت فعالیت فیزیکی،حوادث،پدیکلوزیس،دهان ودندان،پایگاه تغذیه سالم، بلوغ،مکمل یاری، مراقبت ها، سفیران سلامت دانش آموزی) باحضورمعاون بهداشتی مرکزبهداشت شهرستان ،معاونین پرورشی ومسئولین بهداشت وتندرستی نواحی سه گانه آموزش وپرورش ومنطقه ماهیدشت و نیزکارشناس مسئولین واحدهای ستادی دردفترریاست مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه برگزارگردید. دراین جلسه معاون بهداشتی مرکزبهداشت ضمن خیرمقدم وبیان اهداف جلسه درخصوص اهم برنامه های مدرسه محور سلامت نوجوانان ودانش آموزان مطالبی ایرادنمودند.درادامه درخصوص همکاری و مساعدت مدیران مدارس در اجرای برنامه های فعالیت بدنی دانش آموزان درمدارس،پیشگیری ازبیماریهای واگیردار، غربالگری ودرمان پدیکلوزیس،پیشگیری ازبروزسوانح وحوادث،انجام مراقبتهای دهان ودندان شامل (فلورایدتراپی وفیشورسیلانت)، مراقبتهای پزشکی وغیرپزشکی دانش آموزان،آموزش سلامت دوران بلوغ، سفیران سلامت دانش آموزی و مداخلات لازم درخصوص پیشگیری ازرفتارهای مخاطره آمیزوسلامت روان دانش آموزان نکات لازم توسط کارشناسان مربوطه ارائه گردید.درادامه مسئولین بهداشت وتندرستی نواحی سه گانه ومنطقه ماهیدشت نظرات خودرادراین خصوص بیان نمودندوسپس بحث وتبادل نظردرخصوص رفع مشکلات وراهکارهای پیشنهادی درجهت هرچه بهتراجراشدن برنامه ها باآموزش وپرورش درطی سال تحصیلی عنوان گردید.

مدارس  3

مدارس  4