برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت هفته ملی سلامت زنان

درتاریخ21 آبان 1402 جلسه آموزشی در زمینه سلامت روان ، سرطانهای شایع زنان و تغذیه سالم به مناسبت هفته ملی سلامت زنان جهت اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

درتاریخ 21 آبان 1402جلسه آموزشی در زمینه سلامت روان ، سرطانهای شایع زنان و تغذیه سالم به مناسبت هفته ملی سلامت زنان توسط دکتر زنگنه کارشناس برنامه میانسالان و با مشارکت واحد سلامت روان جناب آقای دکتر رستمیان ، جناب آقای مهندس صمیمی و مشارکت واحد تغذیه سرکار خانم دکتر شریفی جهت اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده صنعتی کرمانشاه برگزار گردید. در ابتدا کارشناس برنامه میانسالان ضمن تبریک هفته سلامت بانوان و اعلام شعار هفته سلامت بانوان 1402 توضیحاتی را ارائه دادند ، سپس آقای دکتر رستمیان به بیان مطالبی در خصوص سلامت روان در بانوان پرداختند. خانم دکتر زنگنه در مورد علائم خطر و روشهای غربالگری زودرس سرطانهای پستان و دهانه رحم پرداختند. خانم دکتر شریفی نیز در زمینه تغذیه سالم در بانوان مطالب را ارائه کردند. در پایان به پرسشهای آموزش گیرندگان پاسخ داده شد. همچنین با حضور سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول گروه سلامت خانواده جلسه آموزشی مشابهی در دانشکده فرهنگیان جهت دانشجویان دختر برگزار شد. درابتدا سرکار خانم اویسی ضمن تبریک هفته سلامت بانوان واعلام شعار هفته سلامت بانوان 1402 توضیحاتی راارائه دادند، سپس سرکار خانم الماسی به بیان مطالبی درخصوص خشونت خانگی در بانوان پرداختند، سپس خانم دکترزنگنه درموردعلائم خطروروشهای غربالگری زودرس سرطانهای پستان ودهانه رحم  و اهمیت مراقبت میانسالان در بانوان مطالبی را ارائه دادند . خانم ایجادی نیزدرزمینه تغذیه سالم دربانوان مطالبی راارائه کردند.

خانواده  8
خانواده  7