همایش بزرگداشت ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن

در تاریخ 20 دی ماه 1402همایش بزرگداشت ولادت حضرت زهرا(س) و هفته زن و مادر در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در تاریخ 20 دی ماه 1402همایش بزرگداشت ولادت حضرت زهرا(س) و هفته زن و مادر با حضور ریاست مرکز بهداشت، معاون فنی و بانوان شاغل درستاد شهرستان ، سرکارخانم رشیدی مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری، سرکارخانم موحد از بسیج جامعه پزشکی وبانوان مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید.در ابتدا ریاست مرکز بهداشت جناب آقای دکتر نادری ضمن عرض تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر به بیان مطالبی در خصوص مقام حضرت زهرا(س) پرداختند و از زحمات کلیه همکاران در راستای پیشبرد اهداف بهداشتی درسطح شهرستان کرمانشاه تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه سرکار خانم رشیدی مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری و سرکار خانم موحد از بسیج جامعه پزشکی مطالبی را در رابطه با جایگاه تاثیرگذار مادران در جامعه و خانواده و طرح نفس مطالبی را عنوان نمودند. سپس خانم امیری با اشعار زیبا و گروه سرود مرصاد با سرود زیبای زندیگم مادر ، فضای شاد و مفرحی را ایجاد نمودند.در پایان برنامه نیز از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی و تعدادی از بانوان برگزیده مرکز بهداشت شهرستان و مراکز خدمات جامع سلامت  با اهداء جوایز تقدیر بعمل آمد.

مدارس  6

مدارس  4