برگزاری کارگاه سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به مدرسه و ارزیابی مراقبت نوجوان و جوان

در این کارگاه مسئولین و ناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و رابطین سلامت مدارس در پایگاه های سلامت شهری حضور داشتند.

در مورخ 12 بهمن 1402 کارگاه آموزشی سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه در سال تحصیلی 1404-1403 جهت مسئولین و ناظرین مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و رابطین سلامت مدارس در پایگاه های سلامت شهری در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید. در ابتدا سرکار خانم اشرف آبادی کارشناس مسئول واحد سلامت مدارس ضمن عرض خیر مقدم، روند اجرای طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به مدرسه در سال تحصیلی 1404-1403 را شرح دادند و در ادامه تحلیل پوشش مراقبت های غیرپزشکی و پزشکی در گروه سنی نوجوان در مراکز خدمات جامع سلامت در سالجاری مورد بررسی قرار گرفت،  سپس سر کار خانم یلوه کارشناس سلامت مدارس مطالب لازم در خصوص نگهداری و نحوه نظارت بر توزیع شیررایگان  در مدارس را ارائه و در پایان سرکار خانم فولادی در خصوص پیشگیری، مراقبت و درمان پدیکلوزیس و نحوه انجام غربلگری پدیکلوزیس در مدارس را بیان نمودند. در پایان به سوالات حاضرین در خصوص برنامه ها پاسخ داده شد.

مدارس  3
مدارس  2