در این کارگاه آموزشی که جهت کاردان ها وکارشناسان ستادی واحدهای بهداشت محیط ،بیماریها وکاردان ها وکارشناسان مراکز بهداشتی درمانی تابعه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه وتوسط
واحد پیشگیری ومبارزه با بیماریها این مرکزبرگزار گردیددرخصوص بیماریهای منتقله ازآب ومواد غذایی آموزش های لازم داده شد.
سخنران این برنامه آموزشی به شرح جدول زیربودند:
ردیف |
موضوع آموزش |
مدرس |
1 |
خیرمقدم وبیان اهداف واهمیت کارگاه |
آقای دکتر بحیرایی |
2 |
کنترل ومراقبت ازبیماریهای منتقله ازآب ومواد غذایی |
آقای مهندس حسینی |
3 |
تعاریف ،نحوه انتقال ،بیماریزایی وراههای کنترل وپیشگیری |
خانم دکتر عیوضی |
4 |
نظام مراقبت بیماریهای منتقله ازآب ومواد غذایی |
آقای مهندس
|