پیام رئیس مرکز بهداشت بمناسبت هفته جمعیت

دکتر نادری رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بمناسبت هفته جمعیت پیامی صادر کرد.

بسمه تعالی

موضوع جوانی جمعیت هم اکنون از مهمترین مسائل و دغدغه کشور است که اگر به آن پرداخته نشود، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به آینده کشور وارد خواهد کرد. جمعیت جوان که اساس توسعه و آبادانی هر جامعه است باید حفظ و صیانت شود و این وظیفه آحاد جامعه و همه مسئولان است که در این راستا تلاش کنند.لذا آخرین هفته اردیبهشت ماه با عنوان هفته ی ملی جمعیت نامگذاری شده است که امسال این هفته با شعار "ایران جوان، ایران قوی "و" نقش من در جوانی ایران" معرفی شده است تا بر اهمیت موضوع جوانی جمعیت تاکید شود.اینجانب ضمن گرامیداشت هفته ملی جمعیت، از کلیه همکاران  و اقشار مختلف جامعه خواستار توجه خاصه به منویات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)بوده و جلب همکاری در اجرای برنامه‌ها که به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم‌نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان و با شعار((نقش من در جوانی ایران))در هفته پیش رو برگزار می‌شود راضروری اعلام نموده  ؛ امیدوارم در کنار یکدیگر بتوانیم همواره برای یک «ایران قوی» در تمامی عرصه‌ها یکدل و یک‌صدا باشیم.

دکتر محمد رضا نادری

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه