در تاریخ 29 اردیبهشت ماه سال1403 جلسه بررسی شاخص های نظام مراقبت بیماریهای واگیر با تاکید بر نظام گزارش دهی سندرمیک برگزار گردید.

در تاریخ 29 اردیبهشت ماه سال1403 جلسه با حضور رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت امور بهداشتی ،کارشناسان معاونت بهداشتی و با حضور معاون بهداشتی مرکز بهداشت و کارشناسان ستادی بیماریهای واگیر مرکز بهداشت جهت کلیه ناظرین شهرستان کرمانشاه در محل سالن اجتماعات شهید قاسم سلیمانی معاونت بهداشت برگزار گردید .در ابتدای جلسه آقای مهندس خاصی رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت امور بهداشتی ضمن خیر مقدم به مدعوین گزارش مبسوطی از ضرورت و اهمیت نظام گزارش دهی به موقع ارائه نمودند .در ادامه آقای رحمانی کارشناس مسئول بیماریهای واگیر شهرستان به ارائه گزارش از شاخص های به تفکیک مراکز و بیان مطالبی در خصوص ارتقاءو پیشبرد اهداف برنامه بیماریهای واگیر در شهرستان کرمانشاه پرداختند .سپس کارشناسان معاونت امور بهداشتی به طور مفصل در خصوص انتظارات برنامه بیماریهای واگیر از مراکز جامع سلامت شهری ،روستایی ،پایگاه سلامت و خانه های بهداشت در شش ماهه اول سال 1403 را بیان نمودند .در پایان آقای دکتر طهماسبی ضمن تشکر از زحمات همکاران به سوالات همکاران ناظر مراقب سلامت  در قالب پرسش و پاسخ ، در خصوص چالش ها و مشکلات مراکز پاسخگو بودند .

بیماریها  6
بیماریها  5