برگزاری کمیته کارگروه تخصصی سلامت بانوان و غنی سازی اوقات فراغت

درتاریخ 22خردادماه 1403جلسه درون بخشی در خصوص سلامت بانوان و جلسه هماهنگی برنامه های اوقات فراغت در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار گردید.
درتاریخ 22خردادماه 1403جلسه درون بخشی در خصوص سلامت بانوان و جلسه هماهنگی برنامه های اوقات فراغت با حضور رئیس و معاون مرکز بهداشت شهرستان، مسئول امور بانوان و کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناس مسئولین واحدهای ستادی در دفتر ریاست مرکز بهداشت برگزار گردید.در این جلسه آقای دکترنادری ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین،اهداف جلسه رابیان نمودند. در ادامه خانم اشرف آبادی در خصوص لزوم اقدامات پیشگیرانه مقابله با ابتلا به بیماری ها وحفظ سلامت بانوان بعنوان رکن اصلی در بنیان خانواده با اقدامات و تعامل  واحدهای مربوطه و سایر نهادهای مرتبط با ارائه خدمات به بانوان شاغل در این مرکز و بانوان گروه هدف ارائه خدمت در مراکز خدمات جامع سلامت مطالبی راعنوان نمودند. سپس مسئولین واحدها به بیان پیشنهادات ونظرات خود درراستای انجام هر چه بهتر برنامه پرداختند و در پایان مصوباتی در خصوص ارتقای سلامت جسمی، روانی، ارگونومیکی و رفتار های مخاطره آمیز در زنان گروه هدف تصویب گردید.در این جلسه در خصوص هماهنگی واحدهای ستادی در اجرای هر چه بهتر برنامه های آموزشی، مشاوره ای، جلسات پرسش و پاسخ با نوجوانان و جوانان و نیز بازدید و نظارت گروه بهداشت محیط از پایگاههای اوقات فراغت بحث و تبادل نظرشد .

مدارس  6
مدارس  5