برگزاری کارگاه "نحوه ارتقاء خدمات سلامت نوجوانان و جوانان "

درتاریخ 10تیر 1403 کارگاه آموزشی تحت عنوان " نحوه ارتقاء خدمات سلامت نوجوانان و جوانان " جهت مسئولین و ناظرین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سرکار خانم اشرف آبادی کارشناس مسئول سلامت مدارس، نوجوانان و جوانان مرکز بهداشت ضمن خیر مقدم به مدعوین ، به بیان اهداف و انتظارات برنامه نوجوانان وجوانان ورنکینگ مراکز خدمات جامع سلامت در خصوص شاخص مراقبتهای نوجوانان و جوانان و وضعیت مراقبت های پایه های هدف دانش آموزان پرداختند و انتظارات از برنامه های گروه سنی جوانان رابیان نمودند.سپس خانم فولادی کارشناسان سلامت نوجوانان و جوانان در خصوص برنامه های نوجوانان و انتظارات از مراکز مطالب لازم را توضیح دادند. در پایان همکاران سوالات خود را مطرح نمودند.

مدارس  3
مدارس  2