کارگاه آموزشی تحت عنوان مراقبت های ادغام یافته سلامت سالمندان

در این کارگاه مراقبین سلامت پایگاههای سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی حضور داشتند.

در تاریخهای 6 و9 و10 مرداد ماه 1403 جهت مراقبین سلامت پایگاههای سلامت شهری و کارشناسان سلامت خانواده مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در سالن جلسات مرکز بهداشت شهرستان کارگاه آموزشی تحت عنوان مراقبت های ادغام یافته سلامت سالمندان با مشارکت واحدهای بهبود تغذیه و بیماریهای غیر واگیر برگزار گردید. درابتدای جلسه سرکار خانم اویسی کارشناس مسئول سلامت خانواده ضمن خیر مقدم و قدردانی از همکاران، به بیان اهداف و انتظارات برنامه سالمندان پرداختند در ادامه مدرسان اقدام به آموزش بسته خدمت سالمندان نمودند .در پایان توسط سرکار خانم عطاری مروری بر نکات مهم و ضروری بسته خدمت سالمندان با مشارکت حاضرین بصورت پرسش و پاسخ انجام گرفت.ومستندات و بسته های خدمت تهیه شده در قالب فایل برنامه سالمندان سال 1403 تحویل نمایندگان مراکز خدمات جامع سلامت شهری / روستایی داده شد.

خانواده  8
خانواده  7