پیام تبریک بمناسبت روز پزشک

دکتر نادری رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه ، یکم شهریور ماه ، روز پزشک را تیریک گفتند..

« من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق »

ثمره سالیان مطالعه و تمرین و تحقیق پزشکان ، بازیابی تندرستی و آرامش خانواده ها و توان افزایی انسانها به عنوان محور توسعه و نیروی پیش برنده جامعه بوده و این نعمت بزرگی است که می توان با لبخند رضایت بیماران، رنج و مرارت سالهای طولانی تحصیل را به فراموشی سپرد.اینکه پزشکان در تمام ادوار تاریخ معتمد جامعه و محرم مردم بوده و حضورشان بر پایه سوگند کهن سقراط و تعالیم دین مبین اسلام همواره موجب کاهش آلام درد مندان گردیده ،مایه مباهات است . اما خدمات انجام شده در سال گذشته ، فصل افتخار دیگری را بر این عزت تاریخی افزود و تلاش ایثارگرانه جامعه برای نجات جان بیماران تحسین برانگیز است که این جای  تقدیر فراوان دارد.اینجانب قدرشناسانه سالروز تولد شیخ الرئیس ابوعلی سینا و روز پزشک را به همکاران گرامی تبریک می گویم و امیدوارم در هر لحطه از زندگی ارزشمندتان در کنار خانواده گرامیتان شاد و سلامت باشید.

دکتر محمد رضا نادی

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه