اخبار

آغاز طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و نوروز 1404

آغاز طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و نوروز 1404
این طرح از 11 اسفند 1403آغاز و تا 15 فروردین 1404 ادامه دارد.

به گفته دکتر نادری رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی توسط واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه آغاز گردید. به گفته وی در این طرح 80 نفر کارشناس سلامت محیط در قالب 25 تیم  سه نفره و یک تیم آزمایشگاه در سطح شهر و مسیرهای بین راهی در روزهای کاری و 4 تیم دو نفره و یک تیم آزمایشگاه در روزهای تعطیل حضور فعال دارند . رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت : در این طرح پایش ها و نظارتها تشدید می گردد . ایشان گفتند : همشهریان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه 190 بصورت شبانه روزی در میان بگذارند. 

 

محیط 6
 
محیط 5

محیط 4


محیط
محیط 8



محیط 3
محیط 2

 


۱۱ اسفند ۱۴۰۳ ۱۱:۵۸
مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه |

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید