این طرح از 11 اسفند 1403آغاز و تا 15 فروردین 1404 ادامه دارد.
به گفته دکتر نادری رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه طرح تشدید نظارت بر اماکن تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی توسط واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه آغاز گردید. به گفته وی در این طرح 80 نفر کارشناس سلامت محیط در قالب 25 تیم سه نفره و یک تیم آزمایشگاه در سطح شهر و مسیرهای بین راهی در روزهای کاری و 4 تیم دو نفره و یک تیم آزمایشگاه در روزهای تعطیل حضور فعال دارند . رئیس مرکز بهداشت شهرستان گفت : در این طرح پایش ها و نظارتها تشدید می گردد . ایشان گفتند : همشهریان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه 190 بصورت شبانه روزی در میان بگذارند.