مرکزآموزش بهورزی شهرستان کرمانشاه در سه اول سال90 فعالیت های چشمگیری داشته است:

- بررسی وضعیت پرونده دانش آموزان بهورزی باحضور کارشناس مسئول بهورزی استان و ترتیب اثر دادن به تصمیمات این نشست (8/4/90)
 - برگزاری کلاس کامپیوتر جهت بهورزان مرکز پیر کاشان در تیر ماه سالجاری و صدور گواهی مهارت کامپیوتر برای شرکت کنندگان .
- تشکیل دو دوره کارگاه آموزش کار آموزی بهداشت جهت 60 تن از دانشجویان پزشکی  دوره جامعه نگر در مردادو شهریور ماه سالجاری به مدت 8 روز .
- برگزاری 33جلسه کلاس باز آموزی در مراکز روستایی تابعه با حضور  بهورزان در کلاس های مربوطه و آموزش مباحث کودک سالم ، تغذیه ، کمکهای اولیه ، مادران باردار ، بهداشت محیط وبهداشت حرفه ای توسط مربیان مرکز (113 نفر در تیر ماه طی 7 جلسه آموزشی ،125 نفر در مرداد ماه طی 9 جلسه آموزشی،116 نفر در شهریور ماه طی 7 جلسه باز آموزی گردیده اند . )
- آموزش مربی و مدیران شهرستان هرسین ،روانسروصحنه توسط همکاران مرکز آموزش بهورزی شهرستان کرمانشاه از( 5/5/90 به مدت یک هفته)
- برگزاری اولین نشست شورای نمایندگان بهورزی در مرکز بهداشت شهرستان در تاریخ31/6/90 واتخاذ تصمیم در خصوص چگونگی برگزاری مراسم بزرگداشت روز بهورز .
- اجرای برنامه های کارورزی دوره 32 بهورزی و پایش مربیان از خانه های بهداشت دانش آ موزی تحت نظارت .
- برگزاری آزمون میان ترم پایه دوم از دانش آموزان و ارسال پس خوراند به آنان در خصوص رفع مشکلات تحصیلی .
- هماهنگی و تبادل نظر با کارشناسان شهرستانهای روانسر – ثلاث باباجانی – هرسین در خصوص نحوه پایش دانش آموزان مستقر در شهرستانهای فوق و ارسال به موقع برنامه های پایش و چک لیست پایه دوم دانش اموزان توسط تیم پایش شهرستانهای فوق الذکر .