مرکزبهداشت کرمانشاه درهفته سلامت امسال درنمایشگاه پارک سلامت حضور چشمگیر وبرنامه ریزی شده ای دارد

امسال همچون سالهای قبل نمایشگاهی درپارک شاهد ومحل دائمی نمایشگاههای بین المللی کرمانشاه ،نمایشگاهی تحت عنوان "پــــارک ســـلامت" وبا حضور واحدهای مختلف بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردیده وتا پایان هفته سلامت 1391 (24 فروردین ماه)دایر خواهد شد.
دراین نمایشگاه کلیه واحدهای بهداشتی ودرمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور دارندوبا تمام توان خود سعی در ترویج فرهنگ بهداشتی درمانی مناسب وانتقال مطالب آموزشی روز به مردم رادارند.دراین میان مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه امسال در پارک سلامت حضور چشمگیر وبرنامه ریزی شده ای داشته وهمکاری محترم واحدهای مختلف وباتمام توان خود به ارائه خدمات بهداشتی درمانی آموزشی ومشاوره ای می پردازند.

مطالب مرتبط:
درباره روز جهانی بهداشت وهفته ی سلامت: